Totaaltraject

Drive IT biedt méér dan een totaalpakket. Wij bieden een totaaltraject. Onze service begint bij het verkennen van uw vraag maar gaat verder na het implementeren van de oplossing. U kunt blijvend op ons rekenen voor onderhoud, monitoring en het detecteren van nieuwe noden.

Wij kennen u

Als dynamisch bedrijf speelt Drive IT heel kort op de bal. Wij gaan voor een samenwerking op lange termijn en kennen onze klanten persoonlijk. Wij kunnen uw noden en behoeften dan ook perfect inschatten. Hierdoor is onze oplossing altijd nét ietsje beter.

Kwaliteitsproducten

Wij werken uitsluitend met A-merken. Onze medewerkers kennen deze producten tot in de puntjes. Hierdoor garanderen we u de perfecte ondersteuning. Door onze goede relatie met de leveranciers van A-merken, kunnen we deze aan interessante prijzen leveren.

eTIC-handvest

 

Drive IT ondertekende in 2013 het eTIC-handvest. Deze deontologische code voor IT-bedrijven is meer dan een kwaliteitsgarantie. Het is een belofte dat we u de beste service bieden aan een eerlijke prijs en met de focus op een correcte opvolging en afronding van de projecten.