Oplossingen op maat van uw groei

Uw IT-infrastructuur moet als gegoten zitten. Wij rollen een performant netwerk uit waarop uw eigen medewerkers maar ook eventuele bezoekers veilig kunnen inloggen. We installeren daarnaast Microsoft-gebaseerde servers en voorzien opslagcapaciteit perfect op uw maat.

Uw datacenter altijd beschikbaar

De bereikbaarheid van uw digitale gegevens is van cruciaal belang voor uw organisatie. Wij ontwikkelen een lokaal virtueel netwerk of een cloud-platform. Via zo’n hyperbeveiligd datacenter is  uw infrastructuur altijd beschikbaar.

Uw continuïteit 100 procent verzekerd

Een veilig IT-netwerk is van groot belang voor uw organisatie. Wij maken back-ups en zorgen voor firewalls. We voorzien ook beveiligde verbindingen voor thuiswerken en installeren veilige connecties tussen de verschillende vestigingen van uw organisatie.

Uw infrastructuur permanent gemonitord

Een grondig onderhoud van uw IT-infrastructuur zorgt er niet alleen voor dat deze langer meegaat, het voorkomt ook dat uw systeem plots hapert. Wij zorgen voor het onderhoud of garanderen dat uw systeem permanent wordt gemonitord.

Een antwoord op al uw vragen

Wij geven advies over de beste IT-oplossingen, onafhankelijk van de bestaande providers en leveranciers. Onze helpdesk is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 beschikbaar. Wij grijpen in van op afstand, komen ter plaatse of installeren een helpdesk binnen uw organisatie.